2018-02-17 20:00:00, Bratislava

Predpredaj TICKETPORTAL https://www.ticketportal.sk/Event/Longital_Lenka_Dusilova_Solo

Vstupné - státie
- Predpredaj : 12 eur
- Na mieste : 15 eur
Vstupné - voľné sedenie balkón (VIP s občerstvením)
- predpredaj/rezeracie 18 eur
- na mieste 20 eur
Študenti (státie) - karta ISIC alebo iný doklad o štúdiu
- rezervácia 7eur mailom na: rezervacie@karlovaves.sk
- na mieste 10 eur
ZŤP - vstupenky za 1 EUR rezervujte mailom na: rezervacie@karlovaves.sk

LENKA DUSILOVÁ sólo
Päťnásobná držiteľka českých hudobných cien Anděl je mimoriadny úkaz hudobnej scény našich susedov. Z pozície rockovej a popovej hviezdy putuje k osobnému vyjadreniu a slobodne prijíma impulzy z najrôznejśích štýlov a mimohudobných zážitkov. Spolupracuje so špičkovými zoskupeniami (Vertigo Quintet, Baromantika, Clarinet Factory) a tvorí aj živú scénickú hudbu s ktorou cestuje po celom svete. V Bratislave Lenka predstaví svoj sólový koncertný program v ktorom dokazuje že patrí nielen medzi spevácke hviezdy ale je aj skvelou skladateľkou, gitaristkou a jedinečnou autorkou/producentkou bravúrne ovládajúcou nové hudobné technológie. Sama na pódiu dokáže strhnúť diváka do vlastného hudobného vesmíru v ktorom sa prelína imaginatívna inštrumentálna hudba a veľmi osobná piesňová tvorba.

LONGITAL
Stálica slovenskej hudobnej scény a zakladatelia prestížneho slovenského labelu Slnko Records. Za 16 rokov sa skupina predstavila na koncertoch v 12 krajinách Európy, USA a Kanade. Aktuálny a v poradí dvanásty album  Divoko (2016) bol nominovaný na cenu Radio Head Awards v kategórii Album roka, kritici na Slovensku a v čechách ho okamžite zaradili medzi najzaujímavejšie slovenské albumy. Skupina koncertuje v triu Shina (spev, basgitara), Daniel Salontay (gitara, slák) a Marián Slávka (bicie, klavír). Koncert v Kamel klube v bratislavskej štvrti Karlova Ves je výnimočný aj tým, že sa jedná o vystúpenie Longital takmer doma. Zakladatelia Shina a Daniel Salontay totiž žijú a tvoria len niekoľko sto metrov od tohoto miesta, kopci Dlhé Diely ktorý mal historický názov Longital.

Dvojkoncert Longital a Lenky Dusilovej v Kameli je výsledkom dlhoročného priateľstva a umeleckej blízkosti. Obidvaja protagonisti sa vyznačujú hľadaním vlastnej, nekompromisnej cesty v tvorbe a aj v hudobnom biznise. V posledných rokoch absolvovali spoločné klubové turné a aj niekoľko veľkých koncertov (Praha, Brno, Bratislava), na pražskom krste albumu Divoko sa Lenka ujala role krstnej mamy. Spoločné koncerty Lenky Dusilovej a Longital sú spontánne a neopakovateľné, umelecká otvorenosť a ľudská blízkosť obidvoch headlinerov nevylučuje že na pódiu vznikne aj hudobné prekvapenie.

City: Bratislava

Venue address:

Molecova 2, 841 04 Bratislava - Karlova Ves

Venue link: Klub Kamel - Longital & Lenka Dusilová sólo

Date, time: Sat, 02/17/2018 - 20:00

Buy tickets: Predpredaj Ticketportal